Skip to main content
jacuzzi overkappingDat glaasje champagne na je werk smaakt nóg heerlijker als je er buiten van geniet in je hoogsteigen jacuzzi. Jacuzzi? Buiten? In België? Dan toch in de zomer? Ja. Maar ook tijdens de frissere maanden! Want met een jacuzzi-overkapping draait je tuin het hele jaar door rond pure ontspanning. Ben je helemaal gewonnen voor het idee, maar twijfel je nog tussen een houten of een aluminium overkapping? Lees verder en ontdek waarom een aluminium overkapping voor je jacuzzi het ultieme accessoire is voor ‘outdoor living’!

Sterrenkijken in je jacuzzi

Wat is er romantischer dan samen met je partner naar de sterren kijken? Sterrenkijken in jullie eigen jacuzzi, natuurlijk! Elke dag een heldere sterrenhemel kunnen we jammer genoeg niet garanderen, maar een veilige overkapping boven jullie hoofd wel! Onze aluminium jacuzzi-overkappingen zijn uitstekend bestand tegen alle weersomstandigheden en gaan een leven lang mee. Of je de sterren dan nog wel kunt zien? Uiteraard! In tegenstelling tot houten overkappingen, zijn de aluminium overkappingen van BOzARC verkrijgbaar in transparant polycarbonaat. Polycarbonaat ziet eruit als glas, maar is onbreekbaar.

Wist je dat BOzARC tien jaar garantie biedt op alle overkappingen?

De perfecte jacuzzi-overkapping voor joùw tuin

Met de koepel op zich zit het dus al zeker goed, maar wat met de aluminium onderdelen? Zullen die wel passen bij de stijl van je woning en je tuin? Dat hangt volledig van jezelf af, want bij BOzARC kies jíj de look van je volledige overkapping. Wedden dat je meteen een kleur vindt die helemaal bij je smaak past?

Zorgeloos genieten

Terwijl de regen zachtjes op de overkapping tikt, geniet jij met volle teugen van een heerlijk warm bubbelbad. De warmte blijft onder de overkapping hangen, zodat zelfs winterse temperaturen op jou helemaal geen vat hebben. Zorgeloos genieten, dus! Zelfs tussen twee jacuzzibeurten, want het onderhoud van je aluminium jaccuzi-overkapping is helemaal geen punt. Gewoon twee keer per jaar even afspuiten met de hogedrukreiniger en je overkapping ziet er weer zo goed als nieuw uit.