terrasoverkappingEen zonovergoten zomerdag, een staalblauwe hemel en geen vuiltje aan de lucht: het ideale decor voor een heerlijk lang zomers diner met familie of vrienden. Helaas gooien de weergoden soms roet in het eten. We wensen je het niet toe, maar een dag met tropische temperaturen eindigt soms met een onweer. In plaats van met al het eten en al je spullen naar binnen te moeten vluchten, kun je dankzij een terrasoverkapping perfect buiten blijven zitten! 

Laat de regen geen roet in je eten gooien

Een terrasoverkapping biedt voortdurend een buitengevoel en beschermt je altijd tegen extreme weersomstandigheden. Op die manier kan een plotse regenbui je diner of feestje niet vergallen. Je gasten kunnen op je terras blijven zitten, terwijl de regen met bakken uit de lucht valt.

Tal van afwerkingsmogelijkheden

Twijfel je tussen een houten en een aluminium terrasoverkapping? Neem het zekere voor het onzekere en ga voor de tweede optie. Aluminium is een stevig en duurzaam materiaal dat bovendien heel veelzijdig is. Er zijn meerdere uitvoeringen verkrijgbaar die alle woningstijlen coveren: van modern tot klassiek. Ook op het gebied van kleuren is de keuze erg uitgebreid. Naast de standaardkleuren – zilvergrijs, bruin, antraciet grijs, wit en crème wit – kun je kiezen uit alle RAL-kleuren!

Bijkomend voordeel: een aluminium terrasoverkapping onderhouden kost amper tijd en is erg eenvoudig.

Een terrasoverkapping met of zonder zijwand

Een terrasoverkapping biedt niet alleen bescherming tegen de regen. Als je een zonwerende dakbedekking laat plaatsen, blijft de temperatuur op je terras ook bij hete zomerdagen onder controle. Wil je te allen tijde uit de wind zitten? Dan kies je het best voor een zijwand. Je hebt de keuze uit een glazen zijwand of een uitschuifbare zijwand die uit een doek en een omkasting bestaat. De kleur van de profielen kun je mooi laten aansluiten bij die van je terrasoverkapping.

Meer weten? Neem contact met ons voor advies op maat! 

Showrooms

Provincie Limburg
BOzARC Hasselt

Provincie Noord Holland
Danenberg Shop BV

Provincie Noord Brabant
BOzARC Aartselaar & BOzARC Hasselt

Provincie Zeeland
BOzARC Aartselaar & BOzARC Hasselt

Offerte aanvraag

  • Gratis (en vrijblijvende) offerte aanvraag
  • Persoonlijk advies op maat
  • 10 jaar garantie

BOzARC© 2000 - 2022 | Carports en terrasoverkappingen | Boomsesteenweg 41 bus 2 - 2630 Aartselaar - België | BTW BE 0844 026 494 |
Algemene voorwaardenPrivacybeleid | Cookies | Cookievoorkeur | Sitemap
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.