Skip to main content

terrasoverkapping bozarc1Waarom zou je een terrasoverdekking overwegen? Omdat het in België zo vaak regent dat je amper van je terras kunt genieten, natuurlijk! Doe maar even de test: hoe vaak heb je de afgelopen zomer op je terras gezeten? Met een terrasoverdekking zijn regen en wind niet langer spelbreker. Je zult het zien: de zomer duurt ineens véél langer.

Niet langer afhankelijk van het weer

Een barbecue, een tuinfeest of een namiddagje zonnen: hoe vaak gooit het weer geen roet in het eten? Wat de weerman ook voorspelt: in België ben je nooit zeker van het weer. Terrasoverdekking zorgt ervoor dat je niet langer afhankelijk bent van het weer om te genieten van de buitenlucht. Nooit meer last-minute plannen of feestjes afgelasten: met een terrasoverdekking ben je zeker van een droge zomer!

Onze aluminium terrasoverdekkingen: op maat van elk terras

BOzARC is dé specialist ter zake. Wij bieden aluminium terrasoverkappingen die bij elke stijl en bij elk type woning passen. De gebogen transparante dakstructuur zorgt voor een maximale lichtinval. Heb je toch liever wat schaduw? Dan installeren wij zonwering zodat je steeds geniet van de koelte. Buitenwerken met je laptop was nog nooit zo comfortabel! Is je terras gericht naar het zuiden? Kies dan voor warmtewerende, maar lichtdoorlatende dakplaten.

De troeven van onze terrasoverdekking:

  • Unieke vormgeving voor een optimaal ruimtelijk effect.
  • 10 jaar garantie op onze materialen.
  • Kies de afmetingen en kleuren volgens je eigen smaak.
  • Betaal de juiste prijs.

Om jouw terrasoverdekking op maat te maken, komen onze technische adviseurs graag langs voor een offerte. De afmetingen, de dakbedekking en de kleur worden besproken zodat je overdekt terras in geen tijd je favoriete plekje wordt … En dat niet alleen bij zonnig weer, maar ook bij regen.