Skip to main content

Een rokersruimte biedt een meerwaarde voor elke horecazaak.Baat je een horecazaak uit? Dan moet je er alles aan doen om het je klanten zo comfortabel en gezellig mogelijk te maken. Een rokersruimte hoort daar steevast bij. Mensen die regelmatig buiten een sigaretje willen op steken, mag je – letterlijk en figuurlijk – niet in de kou laten staan.

Waarom een rokersruimte nodig is

Ook al daalt het aantal rokers elk jaar, toch steekt zo’n vijfentwintig procent van de Belgen elke dag een of meerdere sigaretten op. Dat is nog altijd een aanzienlijk aantal dat je als horeca-uitbater niet mag negeren. Een rokersruimte is dan ook geen overbodige luxe, het is een must in elk modern café, en elke taverne, bistro of restaurant. Alleen op die manier slaag je erin om al je klanten comfort te bieden.

De meerwaarde voor je klanten

Rokers stellen gezelligheid erg op prijs. Vooral tijdens een etentje of wanneer ze op café zitten, is de drang naar een sigaret groot. Ze zoeken dan ook regelmatig de buitenlucht op om te gaan roken. Als eigenaar van een horecazaak moet je hen op dat moment in de watten leggen. Regent het? Dan moeten de rokers beschut kunnen staan. Gaat de temperatuur richting vriespunt? Dan heb je een verwarmde rokersruimte nodig. Terrasverwarmers bieden hier soelaas. Klanten voelen dat je hen comfort biedt, keren tevreden huiswaarts en zullen het niet nalaten om reclame te maken voor je zaak.

Een rokersruimte op maat van je zaak

Met een stijlvolle rokersruimte ziet je zaak er meteen een stuk professioneler uit. Het vormt een blikvanger die het aangename aan het nuttige koppelt. Bovendien doet een rokersruimte het hele jaar door dienst.

Onze rokersruimtes zijn verkrijgbaar in tal van uitvoeringen en afwerkingen. Je kunt kiezen uit een brede waaier van RAL-kleuren. Bovendien is het ook mogelijk om zijwanden te laten plaatsen, erg handig om je klanten extra tegen de regen en de wind te beschermen.

Interesse in een rokersruimte? Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan!