deurluifel designWeinig gevels stralen meer gastvrijheid uit dan gevels met een deurluifel. Zo’n luifel boven je voordeur houdt je gasten lekker droog wanneer het regent en geeft jou ondertussen alle tijd om rustig de deur te openen. En wanneer het niet regent, zorgt een deurluifel nog altijd voor die gezellige ‘finishing touch’. Twijfel je nog of het wel wat voor jouw woning of bedrijf is? Nergens voor nodig! Want als je voor maatwerk gaat, gaat je deurluifel jarenlang mee én past hij sowieso perfect in het plaatje.

De ideale deurluifel: welk materiaal?

Je zoektocht naar de perfecte deurluifel begint met de keuze van het materiaal. Kies je voor hout, smeedijzer of aluminium? Hout straalt veel warmte uit, maar is niet aan jou besteed als je geen zin hebt om je deurluifel meerdere keren per jaar tegen houtrot te behandelen. Een smeedijzeren deurluifel heeft ook z’n charmes, maar het prijskaartje is voor de meeste mensen dan weer minder aantrekkelijk. Je raadt het al: wie op zoek is naar een onderhoudsvriendelijke deurluifel voor een zacht prijsje, komt algauw uit bij aluminium.

Een deurluifel op maat van je woning

Nu je hebt besloten welk materiaal het wordt, hoef je alleen nog maar de afmetingen te bepalen en een kleur uit te kiezen. Had je daarnet voor aluminium gekozen? Dan ben je bij BOzARC aan het goeie adres. Vraag vandaag nog je vrijblijvende offerte aan! Een van onze medewerkers komt dan bij je langs om te bekijken wat je opties zijn. Wat zijn de ideale afmetingen voor je deurluifel? Welke kleur past het mooiste bij die van je ramen en deuren? We zoeken het samen uit, zodat jouw deurluifel straks echt een pareltje wordt.

Kwaliteit gegarandeerd

Vanzelfsprekend kun je bij BOzARC niet alleen rekenen op maatwerk, maar ook op kwaliteit. Zo geniet je niet alleen van tien jaar garantie op de poederlak, maar ook op de volledige constructie.

Meer weten? Contacteer ons gerust met al je vragen! 

Showrooms

Provincie Limburg
BOzARC Hasselt

Provincie Noord Holland
Danenberg Shop BV

Provincie Noord Brabant
BOzARC Aartselaar & BOzARC Hasselt

Provincie Zeeland
BOzARC Aartselaar & BOzARC Hasselt

Offerte aanvraag

  • Gratis (en vrijblijvende) offerte aanvraag
  • Persoonlijk advies op maat
  • 10 jaar garantie

BOzARC© 2000 - 2022 | Carports en terrasoverkappingen | Boomsesteenweg 41 bus 2 - 2630 Aartselaar - België | BTW BE 0844 026 494 |
Algemene voorwaardenPrivacybeleid | Cookies | Cookievoorkeur | Sitemap
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.