Skip to main content

De dakbedekking van een carport: de mogelijkheden op een rij

dakbedekking carportGa je een carport te installeren? Mooi, je zult weldra je wagen, caravan of motorhome in alle veiligheid kunnen parkeren. Maar voor het zover is, zul je eerst enkele belangrijke keuzes moeten maken. Weet je bijvoorbeeld al welke dakbedekking je het best neemt? Dit zijn de mogelijkheden.

houten carport, overkapping,, dakplaten, carport bouwen, goedkope dakbedekking, dakbedekking platen, doorzichtige dakplaten, dakbedekking prijzen, dak carport

Lees meer …De dakbedekking van een carport: de mogelijkheden op een rij

  • Aangemaakt op .

Een carport plaatsen? Dit zijn de aandachtspunten

carport plaatsenBen je van plan om een carport te plaatsen en wil je het zekere voor het onzekere nemen? Doe dan een beroep op een expert die de nodige kennis in huis heeft. Alleen zo ben je zeker van een onberispelijk resultaat. Welke factoren zijn er in het spel wanneer je je carport laat installeren? Een overzicht.   

carport op maat, carport aluminium,, aluminium carports, plaatsing carport, installatie carport, carport installeren

Lees meer …Een carport plaatsen? Dit zijn de aandachtspunten

  • Aangemaakt op .

Een carport tegen de gevel of een vrijstaande carport? Pro's en contra's

vrijstaande carport of carport tegen de gevelLente, zomer, herfst of winter: een carport laten plaatsen, is altijd een goed idee. Je wagen staat netjes weggestald, is beschermd tegen hagel, rondvliegende takken, … En wanneer het kwik weer eens onder het vriespunt zakt, hoef je ’s ochtends nooit meer ijs van je wagen te krabben. Maar genoeg over al die voordelen. Want als je dit leest, is de kogel voor jou al door de kerk: jij bent vastbesloten om een carport te kopen. En je vraagt je natuurlijk af of je die het beste tegen je gevel laat installeren, of vrijstaand. Dit artikel zet de voor- en nadelen van beide opties op een rijtje.

carport kopen, carport op maat, carport plaatsen,, vrijstaande carport, carport vergunning, afmetingen carport, bouwvergunning carport

Lees meer …Een carport tegen de gevel of een vrijstaande carport? Pro's en contra's

  • Aangemaakt op .

Waarom je carport ook in de zomer z'n vruchten afwerpt

Ook in de zomer ben je gebaat bij een carport.Een carport in de zomer? Het lijkt op het eerste gezicht misschien geen voor de hand liggende combinatie, maar niets is minder waar. Ook tijdens de zomer moet je auto beschermd worden tegen weer en wind, en natuurlijk tegen uv-stralen. Op die manier blijft hij er piekfijn uitzien en gaat hij langer mee.

carport,, carport kopen, carport plaatsen,, carports,, aluminium carports

Lees meer …Waarom je carport ook in de zomer z'n vruchten afwerpt

  • Aangemaakt op .