Skip to main content

Hoe een design carport je woning nóg meer uitstraling geeft

design carportDesign is synoniem met stijl en elegantie. Dat geldt voor interieurinrichting, maar evengoed voor outdoor. Zo kan ook een design carport de look van je woning naar een hoger niveau tillen. Als je de juiste keuzes maakt – qua materiaal en afwerking – creëer je een harmonieus geheel waarvan de onderdelen elkaar versterken.

aluminium carport, carport aluminium,, design carport aluminium, design carport

Lees meer …Hoe een design carport je woning nóg meer uitstraling geeft

  • Aangemaakt op .

Welk materiaal kiezen voor je carport? Zo maak je de juiste keuze

materiaal carport Sta je op het punt om een carport te installeren? Dan moet je een aantal knopen doorhakken die een impact hebben op de uitstraling, de levensduur én de kwaliteit van je carport. De kleur en de afmetingen zijn belangrijke factoren, maar het materiaal is minstens even belangrijk. Wij maken je wegwijs.

carport kopen, carport kopen tips, materiaal carport, carport materiaal, carport kiezen

Lees meer …Welk materiaal kiezen voor je carport? Zo maak je de juiste keuze

  • Aangemaakt op .

Waarom een carport op maat de beste optie is

Carport op maatHeb je geen geïntegreerde garage aan je woning, en wil je je auto toch een veilig onderkomen geven? Of maak je je garage liever vrij voor andere doeleinden? Dan biedt een carport soelaas, zeker als je voor een carport op maat kiest. Check snel de voordelen in vogelvlucht!

carport,, aluminium carport, carport kopen, carport met berging, dubbele carport, carport hout, moderne carports

Lees meer …Waarom een carport op maat de beste optie is

  • Aangemaakt op .

Je wagen altijd in topvorm? Ga voor een autostalling

carport autostallingStormweer, regen, hagel, sneeuw, … In onze contreien heeft elke wagen er elk jaar meermaals mee te kampen. En dat is op zich geen probleem, want auto’s kunnen best tegen een stootje. Maar toch kun je je wagen beter niet buiten laten staan als je hem in topconditie wilt houden. Hagelbollen, rondvliegende takken, losse dakpannen, … ze kunnen flink wat schade aanrichten. Bovendien geef je roestvorming op die manier vrij spel. Heb je geen garage? Een carport of overdekte autostalling is een efficiënte en budgetvriendelijke oplossing.

carport,, aluminium carport, carport prijs, carport plaatsen,, bouwvergunning carport, autostalling, aanbouw carport, meldingsplicht carport

Lees meer …Je wagen altijd in topvorm? Ga voor een autostalling

  • Aangemaakt op .

Gun je caravan een deugddoende winterslaap met een caravanstalling

caravanstallingJe caravan mag dan wel een huisje op wielen zijn, toch is het verstandig om hem te beschermen tegen de weersomstandigheden wanneer je hem niet gebruikt. Zo gaat je mobiele vakantiewoning des te langer mee! Het is dus zeker geen overbodige luxe om je caravan een eigen plaatsje in je garage te geven of er een garagebox voor te huren. Maar als je daar onvoldoende plek of budget voor hebt … is een caravanstalling de ideale oplossing. Lees verder en ontdek alles over de voordelen van dit speciale type carport.

carport kopen, houten carport, carport aluminium,, alu carport, aluminium overkapping, carport caravan, caravanstalling, stalling caravan

Lees meer …Gun je caravan een deugddoende winterslaap met een caravanstalling

  • Aangemaakt op .