Dilemma: een enkele of een dubbele carport?In Vlaanderen heeft een op de drie gezinnen meer dan een auto. Een veilige en schone parkeerplaats vinden voor twee auto’s, of voor je wagen en een mobilhome of caravan, is niet altijd vanzelfsprekend. In dit artikel bekijken we de mogelijkheden voor overdekte parkeerplaatsen voor minstens twee voertuigen. Is een dubbele garage haalbaar, of biedt een dubbele carport meer voordelen?

Dubbele garage of dubbele carport?

Weinig huizen beschikken over een garage voor twee voertuigen. Overweeg je om je garage uit te breiden met een tweede parkeerplaats? Dat wordt niet alleen een hele klus, maar ook een aanzienlijke investering. In plaats van een arbeids- en kapitaalintensieve verbouwing op touw te zetten, kun je beter een carport bouwen. Dat kan voor, naast of achter je bestaande garage. Een aluminium carport biedt alle nodige bescherming tegen de weersomstandigheden en kan gemakkelijk tegen je gevel worden aangebouwd.

Degelijk en duurzaam

Beschik je nog niet over een parkeerplaats? Of wil je van je ingebouwde garage liever een hobbyruimte of een extra berging maken? Een dubbele carport biedt soelaas.

Een aluminium carport is oerdegelijk en duurzaam. Een aluminium carport gaat jarenlang mee en is veel onderhoudsvriendelijker dan een houten carport. De dakbedekking uit kunststof polycarbonaat is trouwens absoluut onbreekbaar en zal niet barsten of scheuren. Het dak beschermt je auto’s tegen hagel en vallende takken. Met een carport van BOzARC hoef je ’s winters de wagen niet meer ijsvrij te maken. Omdat er geen dauw meer op je auto valt, vriest hij minder snel aan, en omdat de wind er wel nog aan kan, droogt hij sneller op. Zo voorkom je roest.

Een dubbele carport laten installeren, is net zo gemakkelijk als een enkele carport. Je kunt kiezen voor een grote overkapping of voor een modulaire carport met twee overkappingen. Een dubbele carport tegen je gevel aan laten bouwen? Ook dat vormt geen enkel probleem!

Dubbele carport voor auto en mobilhome

Beschik je over een mobilhome of caravan en wil je die graag onder je carport parkeren? Carports voor mobilhomes zijn hoger dan standaardmodellen. De breedte en lengte worden speciaal aan je voertuig aangepast. Het is bovendien perfect mogelijk om een carport te bouwen waar zowel je hoge mobilhome of caravan als je auto onder passen.

Showrooms

Provincie Limburg
BOzARC Hasselt

Provincie Noord Holland
Danenberg Shop BV

Provincie Noord Brabant
BOzARC Aartselaar & BOzARC Hasselt

Provincie Zeeland
BOzARC Aartselaar & BOzARC Hasselt

Offerte aanvraag

  • Gratis (en vrijblijvende) offerte aanvraag
  • Persoonlijk advies op maat
  • 10 jaar garantie

BOzARC© 2000 - 2022 | Carports en terrasoverkappingen | Boomsesteenweg 41 bus 2 - 2630 Aartselaar - België | BTW BE 0844 026 494 |
Algemene voorwaardenPrivacybeleid | Cookies | Cookievoorkeur | Sitemap
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.