Hoeveel kost een carport?Wil je je auto veilig kunnen parkeren, maar heb je geen garage? Dan is een carport een efficiënte en goedkope oplossing! De prijs van een carport hangt voor een groot deel af van het materiaal. Ga je voor hout, staal of aluminium?

De eigenschappen van hout, staal en aluminium

Hout is een natuurlijk materiaal dat leeft, waardoor het onder invloed van temperatuurswisselingen en weersomstandigheden kan uitzetten of inkrimpen. Bovendien kan hout rotten en vergt het jaarlijks onderhoud. Staal is stevig materiaal, maar kan roesten.

Aluminium combineert het beste van twee werelden: het is onderhoudsvriendelijk en uitermate duurzaam. Bovendien biedt aluminium een optimale prijs-kwaliteitverhouding.

Een aluminium carport: een investering voor het leven

Kies je voor een aluminium carport, dan heb je een carport die je hele leven meegaat. Aluminium carports zijn namelijk bestand tegen extreme weersomstandigheden en overleven probleemloos stormen, vallende takken en loskomende dakpannen. Zo blijft je auto of caravan te allen tijde beschermd en verdien je de investering op termijn dubbel en dik terug.

Aluminium is onderhoudsvriendelijk

Een aluminium carport roest niet en vergt daardoor een minimum aan onderhoud. Je hoeft dus niet elk jaar je onderhoudsproduct en verfkwast boven te halen. Gewoon af en toe met de hogedrukreiniger of wat water en autoshampoo erover en klaar!

De uitstraling van een aluminium carport

De kleur van de aluminium profielen van je carport blijft jarenlang behouden. Met het RAL-kleurengamma van BOzARC (poederlak) mag je er zeker van zijn dat je aluminium carport zelfs na twintig jaar nog straalt. Bovendien laat het kleurengamma toe om een carport te kiezen die perfect past bij de stijl van je woning. Modern, klassiek, landelijk, … mogelijkheden te over!

BOzARC zet volop in op kwaliteit en veiligheid. Dankzij ons gepatenteerde bolgewricht kunnen we elk project volledig op maat afwerken. Onze CE-markering garandeert dat je carport kwaliteitsvol, veilig en duurzaam is conform de voorschriften van de Europese Economische Ruimte (EER).    

De precieze prijs van een carport is afhankelijk van je wensen. Contacteer ons gerust voor een offerte.

Showrooms

Provincie Limburg
BOzARC Hasselt

Provincie Noord Holland
Danenberg Shop BV

Provincie Noord Brabant
BOzARC Aartselaar & BOzARC Hasselt

Provincie Zeeland
BOzARC Aartselaar & BOzARC Hasselt

Offerte aanvraag

  • Gratis (en vrijblijvende) offerte aanvraag
  • Persoonlijk advies op maat
  • 10 jaar garantie

BOzARC© 2000 - 2022 | Carports en terrasoverkappingen | Boomsesteenweg 41 bus 2 - 2630 Aartselaar - België | BTW BE 0844 026 494 |
Algemene voorwaardenPrivacybeleid | Cookies | Cookievoorkeur | Sitemap
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.