Skip to main content
carport voor botenDe bootfanaten bij Boten.nl zijn alvast overtuigd: de overkappingen van Bozarc zijn de beste. En gelijk hebben ze. Wie graag zijn tijd in de buitenlucht spendeert, heeft vast en zeker geniet van de Bozarc terrasoverkappingen. Zeker met het typische regenweer waar we vaak mee af te rekenen krijgen in Nederland.

Doordat de overkappingen bestaan uit transparant helder polycarbonaat kunt u genieten van al het licht dat de zon te bieden heeft. Zelfs als het regent. We vernemen dat de leden bij Boten.nl al eens graag de barbeque aansteken en graag een borreltje drinken in teamverband op het terras. Dankzij de terrasoverkappingen houdt weer en wind hen niet meer tegen. U kunt langer genieten van uw tuin en terras. Ook avondjes en seizoenen duren er langer door, vinden onze bootliefhebbers.

Een boot onder de carport kan ook!

Het is niet omdat de ‘car’ van auto in carport staat dat het geen ideale plaats is om je plezierboot te parkeren. Uw jacht daarentegen laat u beter in de jachthaven dobberen ...

De Bozarc Carport biedt een mooie meerwaarde aan uw woning. En uw investering is beschermd dankzij de garantie van 10 jaar die Bozarc u toekent. De carports van Bozarc beschermen uw auto of boot, in dit geval, optimaal tegen regen, onweer, hagel en vrieskou. Ramen zijn ’s morgens niet aangevroren en u kunt langer van uw kop koffie genieten.

Bozarc overkappingen: uniek onderscheidend

Bozarc onderscheidt zich van zijn concurrentie door hun lichte en luchtige aluminium overkappingen. Deze overkappingen zijn elegant gebogen met een dak van glashelder polycarbonaat. Deze eigenschappen maken van Bozarc overkappingen een uniek product voor Boten.nl. Kunt u ze ongelijk geven? Wij alvast niet!